Afkoppelen aanbouw

Hoveniersbedrijf STIP heeft inmiddels meerdere projecten gedaan met de producten van RWB en past dit inmiddels veelvuldig toe. Dit project bestaat uit het compleet renoveren van de tuin waarbij het afkoppelen van de hemelwaterafvoer van het riool meteen is meegenomen. Stip heeft hierbij de infiltratie voorziening geleverd en aangelegd zodat het hemelwater keurig in de grond wordt geïnfiltreerd waar het hoort in plaats van te laten verdwijnen in het riool.

Het is een logische keuze dat Stip in dit geval ook de infiltratievoorziening levert en inbouwt aangezien de gehele tuin wordt gerenoveerd. Dit is veel gevallen het moment om af te koppelen. De tuin ligt open en het ingraven van een voorziening is dan zo gebeurt. In veel gevallen geven gemeentes zelf subsidie aan perceel eigenaren als ze af koppelen. Dit aan een klant voorleggen geeft een hovenier een stapje voor.

Partner worden?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het inbouwen van deze infiltratieoplossingen of wanneer u inbouwpartner wil worden: info@rwbnl.nl of 06 – 43 20 13 24