Onze installatiepartners

Regenwaterbuffer.nl beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele installatiepartners. Dit zijn professionals die kennis hebben van regenwaterproblematiek en hier oplossingen voor kunnen ontwerpen en installeren. Hieronder volgt een lijst met installatiepartners met een korte beschrijving. Deze lijst is nog in ontwikkeling, zoekt u een installateur bij u in de buurt en er staat er geen in deze lijst? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Regio Zuid-Holland

Don Hoveniers

Logo Don Hoveniers

Don Hoveniers is een van de oudste hoveniersbedrijven die het Westland rijk is. Al zo’n vijfenveertig jaar zijn we actief. De basis voor het bedrijf is gelegd door hovenier René Don. Hem komt de eer toe het bedrijf langzaam maar zeker te hebben uitgebouwd. Met een geheel eigen visie op ondernemen wist hij het bedrijf bekend te maken als vooraanstaande hovenier. Een hovenier met een innovatieve instelling, die staat voor betrouwbaarheid. In 2010 is het bedrijf overgenomen door Martijn Poortvliet, to dan toe de rechterhand van René Don.

http://www.donhoveniers.nl

Regio Veluwe

Hoveniersbedrijf Stip

Hoveniersbedrijf Stip gevestigd in Elspeet heeft een ruime historie. Het familiebedrijf bestaat ruim 55 jaar en is een begrip in de omgeving. Een zeer brede kennis in alle facetten kenmerkt Hoveniersbedrijf Stip. De waarde van groen en toekomstgericht bezig zijn is belangrijk binnen de bedrijfsvoering. Hierbij wordt gekeken naar duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het gebruik van natuurlijke materialen hebben RWBNL en Hoveniersbedrijf Stip gemeen.

http://www.hoveniersbedrijfstip.nl

Regio het Gooi

Hoveniersbedrijf van Wees

Logo Hoveniersbedrijf van Wees

Hoveniersbedrijf van Wees is inmiddels een begrip in het Gooi, waar het gaat om degelijke tuinaanleg en onderhoud. Het bedrijf bestaat inmiddels al ruim 25 jaar en is in die tijd meegegaan met alle veranderingen op tuinaanleg. Inmiddels hebben van Wees en Regenwaterbuffer de handen in een geslagen om ook de veranderingen op gebied van klimaat verandering aan te pakken waarbij de aanpak van regenwateroverlast centraal staat. Van wees en Rwb werken al geruime tijd samen ene hebben diverse projecten aangepakt waarbij kwaliteit voorop staan. Hoveniers bedrijf van Wees staat dan ook voor kwaliteit, degelijk en eerlijk vakwerk!

http://www.vanweestuinen.nl

Regio Soest en omstreken

Laseur Hoveniers

Logo Laseur Hoveniers

Laseur is een ervaren hoveniersbedrijf dat ál uw tuinwerkzaamheden uit handen neemt. U bent aan het goede adres voor het zowel ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ondertussen kunnen zij u ook van dienst zijn met alles wat te maken heeft met het infiltreren van regenwater en alles wat hierbij komt kijken.

http://www.hoveniersbedrijf-laseur.nl