Onze partners

Regenwaterbuffer.nl beschikt over een breed netwerk van professionele (installatie) partners. Dit zijn professionals die net als ons de noodzaak zien om wat te doen aan het veranderende klimaat. Tevens hebben zij kennis van de regenwaterproblematiek en de oplossingen welke zij kunnen ontwerpen en installeren. Hieronder volgt een lijst met (installatie) partners met een korte beschrijving. Deze lijst is nog in ontwikkeling daar wij altijd bezig zijn ons netwerk te vergroten.

Nederland

Regio Noord-Brabant

Stevens Tuinaanleg

Stevens tuinaanleg is werkzaam in de regio Eindhoven. Hier kunt u terecht voor de aanleg van een nieuwe tuin, maar ook voor renovatie of onderhoud. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop. Verder is er een specialisatie rondom boomverzorging. Er is daarnaast speciale aandacht voor duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van sedumdaken, maar ook aan oplossingen rondom hemelwaterafvoer. Dit in het kader van de klimaatverandering waarbij er steeds meer sprake is van meer droogte en hoosbuien. Stevens tuinaanleg heeft oog voor de toekomst waardoor de samenwerking met RWBNL past als een handschoen.

www.stevenstuinaanleg.nl

Regio Zuid-Holland

Lifestyle Gardens

In de afgelopen tien jaar is Lifestyle Gardens uitgegroeid tot een specialist in tuinen en exclusieve buitenruimtes. Begonnen als een eenmanszaak verzorgden zij onderhoud en aanleg van tuinen ‘vanuit de bus’. Door de constante groei aan kennis en kunde zijn de projecten van de afgelopen jaren steeds unieker en exclusiever geworden. Naast de reguliere tuinen heeft Lifestyle Gardens zich gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve buitenruimtes.

Deze exclusieve buitenruimtes kunnen zeer divers worden aangelegd en onder meer beschikken over een zwembad, jacuzzi, buitenhuis en natuurlijk exclusieve beplanting en bestrating. Met een compleet gamma aan machines en gereedschappen is het team in staat om uw tuin snel en vakkundig om te toveren tot een prachtig exemplaar.

Met de samenwerking tussen Regenwaterbuffer en Lifestyle Gardens richten ze zich niet alleen op exclusief design maar adviseren opdrachtgevers ook hoe bij te dragen aan een klimaat bestendige tuin zonder esthetische concessies te hoeven doen

Kijk voor meer informatie: www.lifestylegardens.nl

Don Hoveniers

Logo Don Hoveniers

Don Hoveniers is een van de oudste hoveniersbedrijven die het Westland rijk is. Al zo’n vijfenveertig jaar zijn we actief. De basis voor het bedrijf is gelegd door hovenier René Don. Hem komt de eer toe het bedrijf langzaam maar zeker te hebben uitgebouwd. Met een geheel eigen visie op ondernemen wist hij het bedrijf bekend te maken als vooraanstaande hovenier. Een hovenier met een innovatieve instelling, die staat voor betrouwbaarheid. In 2010 is het bedrijf overgenomen door Martijn Poortvliet, to dan toe de rechterhand van René Don.

www.donhoveniers.nl

Aardoom hoveniers

Aardoom Hoveniers is een Hoveniersbedrijf dat werkzaam is in de regio Groot Rotterdam en de Drechtsteden voor particulieren, bedrijven en instellingen. Bij Aardoom Hoveniers kunt u terecht voor tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam handelen is een vanzelfsprekendheid. Zo wordt bijvoorbeeld al jaren onkruidbestrijding uitgevoerd met heet water, een van de meest schone en duurzame methodes voor onkruidbestrijding. Hiernaast is Aardoom gespecialiseerd in bodemverbetering, waterberging, waterinfiltratie en water opvang mogelijkheden. Aardoom is de juiste partner voor het inrichten van de tuin, bedrijfsterrein of buitenruimte met een 3D-tuinontwerp of duurzame gebiedsinrichting. Een perfecte aansluiting dus met de activiteiten van RWBNL.

www.aardoomhoveniers.nl

Regio Veluwe

Hoveniersbedrijf Stip

Hoveniersbedrijf Stip gevestigd in Elspeet heeft een ruime historie. Het familiebedrijf bestaat ruim 55 jaar en is een begrip in de omgeving. Een zeer brede kennis in alle facetten kenmerkt Hoveniersbedrijf Stip. De waarde van groen en toekomstgericht bezig zijn is belangrijk binnen de bedrijfsvoering. Hierbij wordt gekeken naar duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het gebruik van natuurlijke materialen hebben RWBNL en Hoveniersbedrijf Stip gemeen.

www.hoveniersbedrijfstip.nl

Regio het Gooi

Hoveniersbedrijf van Wees

Logo Hoveniersbedrijf van Wees

Hoveniersbedrijf van Wees is inmiddels een begrip in het Gooi, waar het gaat om degelijke tuinaanleg en onderhoud. Het bedrijf bestaat inmiddels al ruim 25 jaar en is in die tijd meegegaan met alle veranderingen op tuinaanleg. Inmiddels hebben van Wees en Regenwaterbuffer de handen in een geslagen om ook de veranderingen op gebied van klimaat verandering aan te pakken waarbij de aanpak van regenwateroverlast centraal staat. Van wees en Rwb werken al geruime tijd samen ene hebben diverse projecten aangepakt waarbij kwaliteit voorop staan. Hoveniers bedrijf van Wees staat dan ook voor kwaliteit, degelijk en eerlijk vakwerk!

www.vanweestuinen.nl

Regio Soest en omstreken

Laseur Hoveniers

Logo Laseur Hoveniers

Laseur is een ervaren hoveniersbedrijf dat ál uw tuinwerkzaamheden uit handen neemt. U bent aan het goede adres voor het zowel ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ondertussen kunnen zij u ook van dienst zijn met alles wat te maken heeft met het infiltreren van regenwater en alles wat hierbij komt kijken.

www.hoveniersbedrijf-laseur.nl

Regio Lisserbroek

Balkenende Hoveniers is al 30 jaar hovenier in hart en nieren. Vol passie en creativiteit leggen zij, met het team, tuinen aan. Balkenende hoveniers verzorgt het onderhoud en ontwerpt tuinen op maat met uw persoonlijke wensen en ideeën. Tevens onderhouden en leggen zij balkons en daktuinen aan.Afgelopen jaren heeft Balkenende Hoveniers zich ontwikkeld tot specialist voor uw leefomgeving, van tuin tot wonen. We zijn immers de tuin steeds meer gaan beschouwen als een verlengde van de woonomgeving. Huis en tuin worden op elkaar afgestemd in sfeer, kleur en style.

www.balkenende.nl

Regio Bunschoten

Hans Knol is een hoveniersbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring die al veel particuliere en openbare tuinen en projecten heeft gerealiseerd door heel Nederland.  Toegerust voor zowel grote als kleine opdrachten, focust hij zich op het creëren van eigentijdse tuinen met een kwalitatief hoogwaardig karakter en een scherp oog voor detail. Bij het ontwerpen staan de wensen en eisen van de klant centraal en streven wij ernaar duurzaamheid en groen te integreren in het ontwerp.

‘De tuin zien wij als een omgeving om in te leven en te werken.
Een omgeving waar de klant zichzelf in terug vindt.’

www.hansknol.nl

België

Regio Hoogstraten – Brasschaat

Barom is een jong en dynamisch bedrijf dat gelegen is in Meer, te Hoogstraten. Tuinen zijn al jarenlang een passie. Daarom is Bart Rombouts, na zijn technische opleiding land- en tuinbouw gaan studeren aan de Thomas More hoge school te Geel. “Wat uw tuin ook nodig heeft, wij zorgen voor een persoonlijke service op maat met een echt ontwerp en het nodige advies voor zowel de tuinaanleg als het onderhoud van uw tuin of groenproject”. U moet hierbij niet alleen aan beplanting en bestrating denken, maar ook aan verlichting, daktuinen, grasvelden, sportvelden en (zwem)vijvers. Bij tuinonderhoud kunt u denken aan zaken als snoeiwerk en boomverzorging.

Tegenwoordig is Baron ook specialist in het voorkomen van wateroverlast, drainage van tuinen en het realiseren van infiltratie voorzieningen.

Met het aangaan van een partnerschap bundelen Barom en Regenwaterbuffer de krachten om ook in België te werken aan klimaat bestendigere toekomst!

www.barom.be