Onze installatiepartners

Regenwaterbuffer.nl beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele installatiepartners. Dit zijn professionals die kennis hebben van regenwaterproblematiek en hier oplossingen voor kunnen ontwerpen en installeren. Hieronder volgt een lijst met installatiepartners met een korte beschrijving. Deze lijst is nog in ontwikkeling, zoekt u een installateur bij u in de buurt en er staat er geen in deze lijst? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook installatiepartner worden?

Regenwaterbuffer.nl zoekt partners om samen een landelijk dekkend netwerk te vormen voor het uitvoeren van projecten met een afkoppel-element of een ander regenwater management probleem. Partners krijgen een prominente plek op deze website, zodat potentiële klanten kunnen zoeken naar installatiepartners in hun regio. Installatiepartner worden is gratis en levert mogelijk, naast aanvullende naamsbekendheid en leads, ook nieuwe projecten op.

Voordelen voor installatiepartners

 • Ontwerpservice

  Vaste installatiepartners krijgen toegang tot onze ontwerpservice. Meer ingewikkelde projecten dienen doorgerekend te worden. Bovendien zijn er meerdere opties om het betreffende afwaterprobleem op te lossen. Regenwaterbuffer.nl beschikt over de expertise om dergelijke ontwerpen te realiseren.

 • Naamsbekendheid

  Door vindbaarheid via onze website wordt uw naamsbekendheid vergroot. Daarnaast wordt de vindbaarheid van uw eigen website verbeterd.

 • Korting

  Vaste installatiepartners krijgen korting op materiaal.

 • Opdrachten

  Wanneer wij een opdracht in uw regio ontvangen, krijgt u de mogelijkheid hier een offerte voor op te stellen. U kunt hierdoor extra opdrachten binnenslepen zonder hiervoor extra kosten te maken. Installatiepartner worden van regenwaterbuffer.nl is immers gratis.